Juventa

Turnclub uit Margraten
Skip navigatie.

Het kampweekend van Juventa zit er weer op.

Op vrijdag 21 juni zijn 60 kinderen door hun ouders gebracht naar onze vertrouwde  accommodatie " De Drink" in St-Pieters-Voeren.  Dit is al jaren een prachtige locatie om ons  2 jaarlijks kampweekend te houden. 

Helaas waren de weergoden ons vrijdag niet goed gezind....... het regende stevig waardoor de geplande speurtocht door de velden en bossen rondom de kampplaats afgelast werd. Het avondprogramma werd ingevuld door een bingo avond waar leuke prijzen mee te winnen waren.

Op de zaterdagmorgen werden nog 30 kinderen gebracht. Gelukkig begon de zaterdagmorgen zonnig, waardoor we het grasveld konden gebruiken voor de 6-kampspellen, waarbij behendigheid een grote rol speelde. Tevens was er s' morgens op de binnenplaats een opblaasbare stormbaan geplaatst,  waar de kinderen tussen de spellen door gretig gebruik van maakte. Na het avondeten, lekkere frietjes en snacks van de frieten-wagen,  konden de kinderen deelnemen aan het zgn casinospel waarbij "wedden" het hoofdoel was. Het spel en de inzet werd door kinderen zelf bepaald. Dit spel viel bijzonder goed in de smaak.

Op zondag, rond het middaguur, is er helaas een einde gekomen aan ons kampweekend. We kunnen terugkijken op een bijzonder geslaagd weekend en kijken nu al uit naar het kamp in 2026.

Klik op onderstaande " link "  voor de foto's.

 

 

 

 

 

Leuke Links