Juventa

Turnclub uit Margraten
Skip navigatie.

Op zaterdag 15 april heeft Juventa met 2 groepen deelgenomen aan de Limburgse kampioenschappen in Geleen in de D-lijn voor de lange mat en minitrampoline. Bij het onderdeel minitramp+pegasus is er deelgenomen in de E-lijn. Ook hebben 5 leden deelgenomen aan de individuele wedstrijden voor minitrampoline en minitrampoline+pegasus. De wedstrijden werden onder grote publieke belangstelling in sporthal Laco afgewerkt.

            

Het groepje van Famke, Fiene, Skylar, Mia, Elise, Jente, Wynn en Vajen hebben de 1e plaats behaald op onderdeel minitrampspringen en ook een 1e plek op het  onderdeel minitramp.+pegasus.

Het groepje van Lyn, Yoni, Tara, Sofia, Laura, Eva, Lilly en Veerle, hebben een 2e plaats behaald op de lange mat en eveneens een 2e plaats op het onderdeel minitramp+pegasus. Bij de individuele wedstrijden heeft Wencke bij de dames junioren I een 3e plaats bij minitramp+pegasus en een 3e prijs bij minitramp. behaald. Lenny (dames jeugd I) heeft een 1e prijs bij minitramp+pegasus en minitramp. behaald. Lieke heeft een 1e prijs bij de dames junior II op de minitramp. behaald, en Luc bij de heren junior II ook een 1e prijs op de minitramp. Helaas is Imke net buiten de prijzen gevallen.

Dames en Luc van harte proficiat met de behaalde prijzen.

Onderstaand onder  "lees meer"  enkele foto's van de wedstrijden.  

  

 

 

 

 

 

Leuke Links