Juventa

Turnclub uit Margraten
Skip navigatie.

Het kampweekend van Juventa zit er weerop.

Op vrijdag 9 juni zijn 41 kinderen door hun ouders gebracht naar onze vertrouwde  accommodatie " De Drink" in St-Pieters-Voeren.  Dit is al jaren een prachtige locatie om ons  kampweekend te houden. Normaliter wordt dit weekend 1x per 2 jaar gehouden maar door  corona hebben we 4 jaar moeten wachten

De vrijdagavond werd ingevuld met een speurtocht door de velden en bossen rondom de kampplaats. Tijdens deze speurtocht moesten diverse opdrachten uitgevoerd worden.

Op de zaterdag werden nog 33 kinderen gebracht. Deze dag stond in het teken van spellen waarbij behendigheid een grote rol speelde. Tevens werd (als extraatje i.v.m. het 40 jarig bestaansfeest) een opblaasbare stormbaan geplaatst.  Na het avondeten, lekkere frietjes en snacks van de friete-wagen,  konden de kinderen deelnemen aan een spelletje waarbij "wedden" het hoofdoel was. Het spel en de inzet werd door kinderen zelf bepaald. Dit spel viel bijzonder goed in de smaak.

Helaas is er op zondag rond het middaguur een einde gekomen aan ons kampweekend. We kunnen terugkijken op een bijzonder geslaagd weekend en kijken nu al uit naar het kamp in 2024.

Klik onderstaand op " leesmeer "  voor de foto's.

 

 

 

 

 

Leuke Links